MI és a Bozsik Program

 2017. szeptembertől iskolánk is aktív résztvevője lett a Bozsik Programnak

Balla Gábor, testnevelő kezdeményezésére indult el a program szeptembertől. Egyelőre 3 csoportban vehetnek részt "foci edzésen" diákjaink. A harmadikos és negyedikes fiúk és a hetedikes lányok azok, akik boldogan kergetik a labdát.

Az őszi Bozsik Fesztiválon minden csapatunk részt vett és kipróbálhatta ügyességét.

Gyermeklabdarúgás/ Gyermek Intézményi Program: A program célja a játék megszerettetése, az intézményi tömegbázis kialakítása és szélesítése, a tehetséges gyermekek sportszervezetekbe irányítása az 5-14 éves korosztályban.

Az iskolákban és óvodákban a tanórán kívüli labdarúgó foglalkozások és események támogatása. A heti 2 délutáni foglalkozáson a gyermekek számára biztosított a rendszeres képzés - játék - edzés - mérkőzés lehetőség. Az MLSZ a programban résztvevőket egységes regisztrációs és nyilvántartási rendszer működtetésével kíséri figyelemmel. A program támogatja az intézmények közötti körzeti-, megyei-, és országos labdarúgó rendezvények, (torna, fesztivál) lebonyolítását. Az MLSZ intézményi programja annak a szemléletnek és rendezvénytípusnak a meghonosításán fáradozik, amely részvétel és sikerélmény-orientált és kevésbé koncentrál a versenyzésre.

CsatolmányMéret
Image icon bozsik_program6.jpg100.96 KB